• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Äppelpaj med kokostäcke

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Gå till recept Skriv ut receptet

 

Äppelpaj med kokostäcke

Knäckigt och syrligt på en och samma gång ger en underbar balans i den här efterrätten
Skriv ut receptet Pin Recipe
Tillagningstid 45 minuter
Total tid 45 minuter
Måltid Efterrätt
Portioner 8

Ingredienser
  

  • 6-7 st Äpplen
  • 175 gr Smör
  • 2 dl Glutenfri Mjölmix
  • 0,5 tsk Bakpulver
  • 1 dl Strösocker
  • 1 dl Riven Kokos

Instruktioner
 

  • Skala, kärna ur och skär äpplena i tunna skivor som du lägger i en smord form.
  • Smält smöret
  • Tillsätt övriga ingredienser (mjöl, socker, bakpulver, socker, kokos)
  • Vispa ihop allt och fördela i ett jämnt lager över äpplena i formen
  • Grädda i 175º ca 30 minuter tills täcket är färdigt

Filed Under: Recept Tagged With: Efterrätt

Previous Post: « Glutenfria Pitabröd
Next Post: Glutenfri Fläskpannkaka »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Flapjacks
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme