• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfri Pajdeg med Kesella

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • 180g mjölmix (3 dl)
  • 0,5 tsk salt
  • 75g smör
  • 1 dl kesella
  • (1-2 msk vatten)

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och salt
  2. Tillsätt smöret i bitar och blanda samman till en grynig massa
  3. Tillsätt kesellan och arbeta ihop till en deg
    (
    Om man sedan behöver lite mer vatten så häll i lite i taget. Den ska gå att arbeta med händerna.)
  4. Kavla ut mellan plastfolie, eller platta ut direkt i pajformen.
    (
    Jag brukar ju smörja pajformen också innan.)
  5. förgrädda i 225 grader i 10 min med lite folie runt kanterna för att de inte skall bli brända
  6. Fyll och grädda enligt instruktioner.

Filed Under: Recept Tagged With: Middag, Paj, Varmrätt

Previous Post: « Sussas Rostbiff
Next Post: Glutenfri Köttfärspaj »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme