• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfri Pajdeg med Kesella

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • 180g mjölmix (3 dl)
  • 0,5 tsk salt
  • 75g smör
  • 1 dl kesella
  • (1-2 msk vatten)

Instruktioner

  1. Blanda mjöl och salt
  2. Tillsätt smöret i bitar och blanda samman till en grynig massa
  3. Tillsätt kesellan och arbeta ihop till en deg
    (
    Om man sedan behöver lite mer vatten så häll i lite i taget. Den ska gå att arbeta med händerna.)
  4. Kavla ut mellan plastfolie, eller platta ut direkt i pajformen.
    (
    Jag brukar ju smörja pajformen också innan.)
  5. förgrädda i 225 grader i 10 min med lite folie runt kanterna för att de inte skall bli brända
  6. Fyll och grädda enligt instruktioner.

Filed Under: Recept Tagged With: Middag, Paj, Varmrätt

Previous Post: « Sussas Rostbiff
Next Post: Glutenfri Köttfärspaj »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Glutenfria Langos
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Italienskt bröd
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Banankrabbelurer
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)
  • Bananmarmelad

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Sök

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Glutenfria Langos
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Italienskt bröd
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Banankrabbelurer
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)
  • Bananmarmelad

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Footer

Copyright © 2025 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme