• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfri Fläskpannkaka

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment


Ingredienser

  • 1-2 pkt bacon i tärningar
  • Lite margarin eller smör
  • 2 dl glutenfri mjölmix
  • 0,5 dl Maizena majsstärkelse
  • 6 dl mjölk
  • 4 medelstora ägg
  • Lite salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºc.
  2. Lägg bacontärningarna i långpannan tillsammans med lite margarin eller smör och placera i mitten av ugnen medan du gör smeten.
  3. Blanda glutenfri brödmix, Majsstärkelse och mjölken i en kastrull.
  4. Låt smeten sjuda på lagom värme ett par minuter- passa noga och rör mycket.
  5. Vispa ihop äggen i en bunke.
  6. Tillsätt äggen till mjölsmeten och häll blandningen över baconbitarna.
  7. Ställ in i mitten av ugnen. Grädda 25-30 minuter eller tills smeten stelnat.

Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Husman, Middag

Previous Post: « Äppelpaj med kokostäcke
Next Post: Glutenfritt Knäckebröd »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Flapjacks
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme