• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Lågkolhydratpaj

26 juni, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

 

Ingredienser

  • 400g Kokt skinka
  • 1 liten purjolök
  • 1st Gul lök
  • 5st Ägg
  • 5dl Vispgrädde
  • ca 150g Keso
  • 100g Riven ost

Instruktioner

  1. Skär skinkan i bitar och purjolöken i tunna skivor, finhacka löken och lägg allt i en skål.
  2. I en separat skål blanda ägg, grädde/röd mjölk och keso
  3. Pensla en pajform med olja
  4. Blanda samman alla ingredienserna och häll ned i pajformen
  5. Riv osten över pajen och grädda i 200ºc i ca 30-40 minuter eller tills den har stelnat

 

Du kan även variera den med att ersätta skinkan med t.ex. räkor, kräftor eller något annat kött.

Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: LCHF, Middag, Paj, Varmrätt

Previous Post: « Fetaostbiffar med ColeSlaw
Next Post: Glutenfria Cookies »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme