Fetaostbiffar
Ingredienser
-
400g Nötfärs
-
50g Fetaost
-
½ Gul lök
-
1-2st Vitlöksklyftor
-
Färska kryddor
-
Salt & Peppar
Instruktioner
-
Smula fetan i lagom stora bitar
-
Blanda samman med färsen och övriga ingredienser
-
Forma till fyra större biffar
-
Stek biffarna på mellanvärme tills de är färdiga.
-
Servera med coleslaw eller pommes.
Coleslaw
Ingredienser
-
1dl Majonäs
-
1dl Creme Fraiche
-
1msk Fransk Senap
-
Pressad Citron
-
Svartpeppar
-
1st Gul eller Röd lök
-
ca5dl Finstrimlad vitkål
Instruktioner
-
Blanda samman Majonäs, Creme Fraiche och senap i en stor bunke.
-
Hacka löken och rör ned den i röran
-
Ansa kålen och hyvla så tunna skrivor som möjligt med en osthyvel
-
Blanda ned kålen och smaka av med citronsaft och nymald svartpeppar.
Du kan även variera den med att blanda i andra grönsaker eller testa med chili för en lite hetare variant.
No Trackbacks.