• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfria Cookies

12 september, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser
  • 200gr Margarin
  • 3dl Florsocker
  • 1,5dl Strösocker
  • 2st Ägg
  • 300gr Mjölmix
  • 1msk Kakao
  • 1tsk Bakpulver
  • 3dl Jordnötter
  • 100gr Blockchoklad


Instruktioner
  1. Hacka choklad och jordnötter i rätt så stora bitar och lägg dessa åt sidan.
  2. Vispa Smör, Florsocker och Strösocker vitt och pösigt. Blanda i ägget och vispa till en jämn smet.
  3. Blanda samman mjölmix, kakao och bakpulver och vänd ned detta i smeten tilsammans med nöt & choklad hacket.
  4. Blanda om väl.
  5. Klicka ut smeten på bakplåtspapper
  6. Grädda i 200° i ca. 8 minuter per plåt.
  7. Låt sedan kakorna svalna på galler.

Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Kakor

Previous Post: « Lågkolhydratpaj
Next Post: Glutenfria Succékakor »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme