• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfria Saffransbullar

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment


Ingredienser

Bulldeg
  • 150 gram smör
  • 5 dl mjölk
  • 1 pkt jäst
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1 dl socker
  • 2 påsar saffran
  • ½ tsk salt
  • 11-12 dl finax mjölmix
Fyllning
  • 150 gram smör
  • 3 tsk vaniljsocker
  • 3 dl florsocker
  • 200 gram philadelphiaost


Instruktioner

  1. Gör som med vanlig bulldeg, fast lösare.
  2. Smöra en långpanna 30×40 cm, bred ut degen i plåten.
  3. Bland ihop ingredienserna till fyllningen
  4. Använd gärna en sprits och klicka ner lite av krämen huller om buller i buldegen.
  5. Jäs i 30 min under bakduk.
  6. Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
  7. Grädda i 225 grader i 15 min.
  8. Ta ut plåten, låt svalna något och skär sedan i rutor.

Filed Under: Recept Tagged With: Kakor

Previous Post: « Glutenfria Canneloni
Next Post: Sussas Thaisoppa »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme