Go Back
Email Link
Skriv ut
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Pin
Glutenfria saffransbullar
Måltid
Dessert, Kakor
Kök
Svenskt
Diet
Gluten Free
Keyword
Advent, Jul, Kakor
Servings
1
plåt
Ingredients
Bulldeg
150
gram
smör
5
dl
mjölk
1
pkt
jäst
2
tsk
fiberhusk
1
dl
socker
2
påsar
saffran
½
tsk
salt
11-12
dl
finax mjölmix
Fyllning
150
gram
smör
3
tsk
vaniljsocker
3
dl
florsocker
200
gram
philadelphiaost
Instructions
Gör som med vanlig bulldeg, fast lösare.
Smöra en långpanna 30×40 cm, bred ut degen i plåten.
Bland ihop ingredienserna till fyllningen
Använd gärna en sprits och klicka ner lite av krämen huller om buller i buldegen.
Jäs i 30 min under bakduk.
Pensla med uppvispat ägg och strö på pärlsocker.
Grädda i 225 grader i 15 min.
Ta ut plåten, låt svalna något och skär sedan i rutor.