• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Enkel Korvlåda

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment


Ingredienser

  • 4-6 blandade kryddade korvart.ex. Chorizo, Merguez, Gloucester osv
  • 6-10 Potatisar i klyftor
  • 6-7 Morötter
  • 5-6 färska rödbetor
  • ev. andra betor som t.ex. gulbetor osv.
  • Olja
  • Kryddor


Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Skala och klyfta potatis, morötter och rödbetor
  3. Dela korven i 3-4 delar
  4. Lägg allt i en stor ugnsform/långpanna
  5. Ringla över lite olivolja och krydda med t.ex. flingsalt och lite färska örter
  6. In i ugnen tills det börjar se klart ut och potatis/betor är mjuka.
  7. Servera med sallad, en kall sås och något gott att dricka.


Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Kött, Middag, Varmrätt

Previous Post: « Glutenfria Canneloni
Next Post: Sussas Thaisoppa »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme