• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Sussas Rostbiff

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

På buffébord till 8-10 personer

Ingredienser:

  • 1 kg putsat benfritt nötkött, t ex fransyska
  • salt och peppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 dl kinesisk soya
  • 1 dl balsamvinäger
  • 2 msk persillade

Instruktioner:

  1. Sätt ugnen på 115°
  2. Klappa in rikligt med salt och peppar runt om.
  3. Lägg över köttet i en ugnspanna och stick in köttermometern.
  4. Stek tills termometern visar önskad temperatur.
    1. Rare: 55°
    2. Medium: 60°-65°
    3. Well Done: ca 70°
  5. Låt steken svalna i 10 minuter och gör under tiden i ordning marinaden.
  6. Lägg steken i dubbla plastpåsar, häll över marinaden och förslut.
  7. Massera in marinaden, marinera i minst 12 timmar – helst längre tid, vänd påsen flera gånger.
  8. Servera tunt skuren med valfritt tillbehör.

Filed Under: Recept Tagged With: Kallskuret, Kött, Middag

Previous Post: « Bruntes Bullar
Next Post: Lindas Dumlekaka (glutenfri) »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Flapjacks
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme