• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfria Bondkakor

16 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

ca 40st
Ingredienser

  • 150 g Smör eller Margarin
  • 1 dl Strösocker
  • 2 msk Mörk Sirap
  • 4 dl Glutenfri Mix
  • 1 dl Sötmandel, hackad

Instruktioner

 

  • Rör samman fett, socker och sirap tills det blir poröst
  • Tilsätt den hackade Mandeln och mjölmixen
  • Dela degen i 2 delar och gör dom till rullar ca 3cm i diameter
  • Ställ rullarna kallt i 1 timme
  • Skär rullarna i knappt 0,5cm tjocka skivor och lägg på bakplåtspapper.
  • Grädda i 200ºc i ca 10 minuter

 

 


Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Jul, Kakor

Previous Post: « Glutenfria Strösselkakor
Next Post: Glutenfritt Julbröd »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme