• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Lindas Dumlekaka (glutenfri)

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 3 dl socker
  • 100 g smält smör
  • 100 g choklad
  • 20 st dumlekolor
  • 50 g cashewnötter
  • 0.5 tsk salt
  • 4 msk kakao
  • 1.5 dl Glutenfri mjölmix

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Smält smöret och rör ner chokladen och 10 st dumlekolor, koka upp till en jämn smet.
  4. Rör försiktig ner i ägget och sockret.
  5. Blanda samman alla torra ingredienser och rör ned dumlesmeten.
  6. Häll smeten i en smord pajform med löstagbar kant.
  7. Hacka resten av dumlen och cashewnötterna och fördela över smeten.
  8. Grädda i 20 minuter i mitten på ugnen.

Filed Under: Recept Tagged With: Efterrätt, Kakor

Previous Post: « Sussas Rostbiff
Next Post: Glutenfri Köttfärspaj »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj
  • Flapjacks

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme