• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Sussas Chili con Carne

6 maj, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

IMG_8799

Ingredienser

  • 500g Nötfärs
  • 2st Gula Lökar
  • 1st Grön Paprika
  • 1burk Majskorn
  • 2st Vitlöksklyftor
  • 1st Röd Chilifrukt
  • 1msk Chilipulver
  • 2st Bönor i Tomatsås
  • 2dl Krossade/Passerade tomater
  • Salt & Peppar
  • 250gr Nachos


Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen i en gryta
  2. Finhacka lök, paprika, vitlök och Chilifrukt och blanda ned detta med köttfärsen.
  3. Häll i tomatsås och chilipulver.
  4. Låt detta koka ihop ett par minuter.
  5. Vänd ned majs & bönor.
  6. Låt grytan bli varm utan att koka.
  7. Smaka av med salt och peppar.
  8. Servera med Nachos.
     
Smaklig Måltid
 

Filed Under: Recept Tagged With: Kött, Middag

Previous Post: « Surdegsgrund – Dag 4
Next Post: Surdeg – Fördeg »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme