• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Surdegsgrund – Dag 1

2 maj, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Såja, då var surdegsgrunden startad och den står numera i vardagsrummet som är torpets varmaste plats. Ska bli spännande att se hur detta slutar egentligen.
Grunden består av:
100gr Glutenfri fin Mix
100gr Vatten
50gr Rårivet äpple
Nu är det alltså bara att vänta och röra om den då och då!

Filed Under: Recept Tagged With: Bröd, Surdeg

Previous Post: « Glutenfritt Tunnbröd
Next Post: Surdegsgrund – Dag 4 »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Flapjacks
  • Snickerskakor
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Copyright © 2022 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme