• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Surdeg – Dag 5,5

8 maj, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Lite skum rubrik men bara en kort uppdatering från igår!
Fick ett bra recept från min kollega +Lars Romanenko som +Susanne Isaksson konverterade till glutenfritt:

  • 5 dl Grov mix
  • 75g havregryn
  • 10 dl ljus mix
  • 0,5 dl krossade linfrön.
  • 5 dl vatten
  • 20 g salt
Riktigt bra konsistens

Skålen oljas såklart in

nu ska den vila 6-7 timmar

Filed Under: Recept

Previous Post: « Surdeg – Fördeg
Next Post: Surdeg – försök 1 »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Italienskt bröd
  • Porterstek
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Skummisar
  • Glutenfritt Tunnbröd
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Fish & Chips

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Sök

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Italienskt bröd
  • Porterstek
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Skummisar
  • Glutenfritt Tunnbröd
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Fish & Chips

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Footer

Copyright © 2025 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme