• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Surdeg – Dag 5,5

8 maj, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Lite skum rubrik men bara en kort uppdatering från igår!
Fick ett bra recept från min kollega +Lars Romanenko som +Susanne Isaksson konverterade till glutenfritt:

  • 5 dl Grov mix
  • 75g havregryn
  • 10 dl ljus mix
  • 0,5 dl krossade linfrön.
  • 5 dl vatten
  • 20 g salt
Riktigt bra konsistens

Skålen oljas såklart in

nu ska den vila 6-7 timmar

Filed Under: Recept

Previous Post: « Surdeg – Fördeg
Next Post: Surdeg – försök 1 »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme