• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfritt surdegsbröd?

26 april, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

src: http://www.thefreshloaf.com/

+Lars Romanenko är en glad surdegsbakare som inspirerat mig till att testa att baka ett glutenfritt surdegsbröd.
Det svåra är ju att själva glutenet är en viktig del i just surdeg men ska testa i alla fall och se vad det blir för resultat!

Planen är att börja en surdegsgrund med:
200gr Vatten
200gr Ljus glutenfri mjölmix
100gr rårivet äpple

Sedan får vi se hur det tar sig eller om man behöver fuska lite och tillsätta extra jäst med.
Någon som har förslag eller har testat tidigare?

Filed Under: Recept Tagged With: Bröd

Previous Post: « 10-veckors sallad
Next Post: Glutenfritt Tunnbröd »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme