• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfria Sirapskakor

16 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

ca 30st
Ingredienser

  • 1 dl Maizena Majsstärkelse
  • 2 dl Glutenfri mix
  • 1,5 tsk Vaniljsocker
  • 100 g Smör eller Margarin
  • 0,75 dl Strösocker
  • 0,75 dl Ljus Sirap

Instruktioner

 

  • Blanda samman Majsstärkelse, Glutenfri Mix, Vaniljsocker och Strösocker i en skål
  • Rör ned rumstempererat smör eller margarin, Socker och Sirap till en jämn deg.
  • Dela i 4 delar och rulla dessa till fingertjocklek på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i 175ºc i ca 15 minuter tills de börjar se färdiga ut
  • Skär kakorna på snedden i lagom stora bitar medan de är varma och låt sedan svalna.

 

 


Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Jul, Kakor

Previous Post: « Glutenfria Strösselkakor
Next Post: Glutenfritt Julbröd »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme