• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Glutenfria Pannkakor

19 januari, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment


Ingredienser

  • 1l Mjölk
  • 6dl Glutenfri Mix
  • 5st Ägg
  • 4msk Smör
  • 2tsk Salt

Instruktioner

  1. Blanda ihop alla ingredienserna väl tills smeten blir jämn.
  2. Låt pannkakssmeten stå minst 30 minuter
  3. Rör om smeten igen så att eventuellt mjöl som tjocknat på botten löses upp
  4. Stek i pannkakslagg och servera.

Filed Under: Recept Tagged With: Husman, Middag, Varmrätt

Previous Post: « Boktips: Baka utan Gluten
Next Post: Glutenfria Semlor »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme