• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Färsk pastalåda (Glutenfri)

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • 1 st Färsk Pastadeg
  • 2 pkt Bacon
  • 5 dl Matlagningsgrädde
  • 1 st Burk champinjoner (alternativt ca 100gr färska)
  • Valfri fyllning till pastan, ex. ost, skinka, kryddor, färskost osv.

Instruktioner

  1. Gör en sats med färsk pastadeg och gör fyllda pastakuddar av denna med valfri fyllning (vi körde med 3 sorters ost och rökt skinka)
  2. Koka pasta i 2-3 minuter i rikligt med saltat vatten.
  3. Lägg den kokta pastan i en ugnsform
  4. Stek bacon och champinjoner i en stekpanna
  5. Blanda ned baconen och champinjonerna med pastan.
  6. Häll över matlagningsgrädde och blanda om
  7. Salta och Peppra
  8. Sätt in i ugnen på 200º i ca. 10-15 minuter tills det puttrar och ser färdigt ut.

Smaklig Måltid!

Filed Under: Recept Tagged With: Middag, Pasta, Varmrätt

Previous Post: « Glutenfri Köttfärspaj
Next Post: Glutenfria Kanelbullar »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Snickerskakor
  • Italienskt bröd
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Pekanpaj

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme