Glutenfria Sirapskakor

ca 30st
Ingredienser

  • 1 dl Maizena Majsstärkelse
  • 2 dl Glutenfri mix
  • 1,5 tsk Vaniljsocker
  • 100 g Smör eller Margarin
  • 0,75 dl Strösocker
  • 0,75 dl Ljus Sirap

Instruktioner

 

  • Blanda samman Majsstärkelse, Glutenfri Mix, Vaniljsocker och Strösocker i en skål
  • Rör ned rumstempererat smör eller margarin, Socker och Sirap till en jämn deg.
  • Dela i 4 delar och rulla dessa till fingertjocklek på en plåt med bakplåtspapper.
  • Grädda i 175ºc i ca 15 minuter tills de börjar se färdiga ut
  • Skär kakorna på snedden i lagom stora bitar medan de är varma och låt sedan svalna.

 

 


Smaklig Måltid

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *