5 bitar
Ingredienser
- 1st Fria Ljusa
Stuvning
Äggröra
- 5 dl Mjölk
- 5 msk Majsstärkelse
- ca 1 dl Vatten
- 100 g Tärnad Skinka
- 1 burk Skivade Champinjoner
- Salt & Peppar
- 5-6 st Ägg
- 2 msk Majonäs
- ca 1 msk Pressad Citron
- Dill
Instruktioner
Stuvningen
- Koka upp mjölken och under tiden blandar du samman Majsstärkelse och vatten i ett glas.
- När mjölken börjar koka blanda i Majsstärkelse och vattenblandningen
- Rör ned champinjonerna och skinkan i stuvningen och smaka av med salt och peppar.
Äggröran
- Koka upp äggen och tärna dessa.
- Blanda äggen med Majonäsen, Citronen och Dillen. Gör detta försiktigt så att det inte blir mos av äggbitarna.
Tårtan
- Lägg ut ett lager bröd i botten på en form och täck sedan med halva stuvningen.
- Lägg ut ytterligare ett lager bröd men täck detta med äggröran
- På med ett lager till med bröd och resten av stuvningen.
- Lägg ev. på skivad tomat och täck sedan med ett lager ost. In i ugnen i 225ºc tills osten ser gyllenbrun och fin ut.
No Trackbacks.