• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Surdegsgrund – Dag 4

6 maj, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Wow! Idag är det dag 4 på surdegsgrunden och jag tyckte inte att det hade hänt så mycket igår… i Morse var volymen uppe i 2/3 och jag tyckte det var lite häftigt sedan idag hade den tydligen exploderat enligt +Susanne Isaksson!
Snacka om tur att jag inte hade ett fastskruvat lock på utan bara lite papper och ett gummiband istället!

Idag ska den ”matas” med 100gr mjöl och 100gr Vatten och sedan i morgon ska jag baka något gott bröd. Om någon har tips på recept så tar jag gärna emot det och testar att göra om till glutenfritt!

Fortsättning följer

Filed Under: Recept Tagged With: Bröd, Surdeg

Previous Post: « Surdegsgrund – Dag 1
Next Post: Sussas Chili con Carne »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfria Langos
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Italienskt bröd
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Fish & Chips

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Sök

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfria Langos
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Italienskt bröd
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)
  • Banankrabbelurer
  • Porterstek
  • Glutenfri Fish & Chips

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Footer

Copyright © 2025 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme