• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Limekyckling

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • 500gr Kycklingfilé
  • Smör
  • 1 dl Vatten
  • 2 dl Creme Fraiche
  • 2 msk Kalvfond
  • 1 tsk Sambal
  • 1 tsk Soya
  • 1 msk Honung
  • Strimlat skal + saften av 1 Lime
  • Salt & Peppar

Instruktioner

  1. Skär köttet i lagm stora bitar
  2. Salta och bryn det i en stekpanna med lite smör
  3. Vispa Vatten, Creme Fraiche, kalvfond, sambal, soya, honung och lime.(Var försiktigt med limesaften så att det inte blir för mycket. Börja med hälften och smaka av allt eftersom)
  4. Häll över köttet och låt småputtra.
  5. Servera med t.ex. Ris och en sallad.
  6. Smaklig måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Kyckling, Middag, Varmrätt

Previous Post: « Glutenfria Kanelbullar
Next Post: Havrerutor med Nougat »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Flapjacks
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme