• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Hilles fläskfilé

9 december, 2012 by Erik Näsström Leave a Comment

Ingredienser

  • Ca 700 gram Fläskfilé
  • 3 dl Vispgrädde
  • 2 dl Creme Fraiche
  • ½ dl Soya
  • 1 tsk Sambal Oelek
  • Salt och Peppar

Instruktioner

  1. Koka upp grädde, creme fraiche, soya och sambal tills det blir en jämn sås.

  1. Låt såsen svalna.

  1. Skär fläskfilén i 1-2 cm tjocka skivor och lägg i en ugnsform.

  1. Salt och Peppra köttet, och häll sedan på såsen.

  1. Lägg över aluminiumfolie och låt stå i kylen i minst 6 timmar (Jag brukar förbereda kvällen innan).

  1. Värm upp ugnen till 150 grader och ställ in filén i ca 1-1,5 timmar (beroende lite på hur tjocka skivor man skurit) med folien över.

  1. Servera med till exempel klyftpotatis.

  1. Ät o njut!

Filed Under: Recept Tagged With: Kött, Middag, Varmrätt

Previous Post: « Glutenfri Rostad lök
Next Post: Indiska köttbullar – glutenfria »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Jul Kakor Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pålägg Rustikt Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfria Langos
  • Italienskt bröd
  • Snickerskakor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Porterstek
  • Flapjacks
  • Banankrabbelurer

Senaste inläggen

  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd
  • Kalljästa frukostfrallor

Copyright © 2021 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme