Ingredienser Dag 1
|
Ingredienser Dag 2
|
|
|
Instruktioner
-
Dag 1 blanda surdegsgrunden med vatten och mjölmix, låt stå i minst 6 timmar
-
Dag 2, Använd basen från dag 1 och tillsätt vatten och fiberhusk
-
Rör om och låt stå ca 10 minuter
-
Blanda Linfrö med vatten och låt detta stå medan fiberhusken sväller
-
Blanda ned resten av ingredienserna och kör i maskin i 4 minuters intervaller. På 4 minuter, av 4 minuter, 3 gånger.
-
Häll i formar eller klicka ut till frallor på en plåt med bakplåtspapper
-
Låt stå minst 6 timmar (jäser till ca. dubbel storlek) innan gräddningen.
-
Värm ugnen till 250ºc i förväg, ställ in en tom skål eller form i botten av ugnen.
-
Grädda ca. 15 minuter för frallor och ca. 25 minuter för brödformar. Tillsätt 1dl vatten i en skål i botten av ugnen för ånga samtidigt som du sätter in bröden.
No Trackbacks.