• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

10-veckors sallad

23 april, 2013 by Erik Näsström Leave a Comment

Gå till recept Skriv ut receptet

10-veckors sallad

En sådan där bra att ha sak i kylskåpet, passar till det mesta och klarar sig upp till 10 veckor (även om den inte brukar räcka så länge)
Skriv ut receptet Pin Recipe
Förberedelser 0 minuter minuter
Tillagningstid 30 minuter minuter
Lagring 1 day d
Total tid 1 day d 30 minuter minuter
Måltid Side Dish
Portioner 10
Kalorier 401 kcal

Equipment

  • Matberedare
  • Rivjärn
  • Glasburk (Stor)

Ingredienser
  

  • 2 Kg Vitkål
  • 1 Kg Morötter
  • 3 dl Rapsolja
  • 3 dl Äppelcidervinäger
  • 1,5 dl Strösocker
  • 7,5 tsk Salt
  • 1 nypa Svartpeppar (efter smak)

Instruktioner
 

  • Riv morötterna och vitkålen förslagsvis i en matberedare.
  • Lägg detta i en stor skål
  • Koka upp övriga ingredienser så att socker och salt löser sig.
  • Häll lagen över den rivna salladen
  • Låt stå minst en dag innan du börjar äta och den håller sig i kylskåp i upp till 10 veckor.
Keyword Tillbehör

Smaklig Måltid

Filed Under: Recept Tagged With: Tillbehör

Previous Post: « Glutenfria Semlor
Next Post: Glutenfritt surdegsbröd? »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Italienskt bröd
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Pekanpaj
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Sök

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Italienskt bröd
  • Glutenfria Langos
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Pekanpaj
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Footer

Copyright © 2025 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme