I jakt på en bra glutenfri frukost som dessutom är LCHF hittade +Susanne Isaksson det här smarriga och enkla receptet på LCHF Toast.
Det är otroligt enkelt och göra och man kan variera fyllningen med vad man tycker passar bäst.
LCHF Toast
Ingredienser
- 1 st ägg
- 125 g Keso
- 0,75 msk Fiberhusk
Instruktioner
- Mixa samman alla ingredienserna till en smet. Förslagsvis med stavmixer eller matberedare.
- Dela upp smeten i 6 lika stora delar
- Stek dessa i stekpanna med smör och vänd dom när undersidan ser klar ut.
- Efter att du har vänt dom placera ost på den färdiga sidan och stek dom på andra sidan.
- Förslag till pålägg är t.ex. skinka, senap och tomat men det går att varier.
- Gör samma sak med andra “brödet” och lägg samman. (bröd-ost-pålägg-ost-bröd)
No Trackbacks.