• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Glutenfria Maken

  • Start
  • Recept
  • Boktips
  • Recensioner
  • Bakgrund

Kycklingkebab

15 oktober, 2014 by Erik Näsström Leave a Comment

Gå till recept Skriv ut receptet

Kycklingkebab

Erik Näsström
Här kommer ett recept som är superenkelt att slänga ihop och fullt med spännande smaker. Om du inte har en matberedare med kniv så kan du istället göra så att du först skivar kycklingen och sedan hackar den med kniv. Om du kör det i en matberedare så kör lite försiktigt och i etapper så att den inte blir mos, det skall vara konsistens kvar av kycklingen.
Skriv ut receptet Pin Recipe
Portioner 4

Ingredienser
  

  • 500 g Kycklingfilé
  • 1 st Vitlöksklyfta
  • 2 salladslökar alt. en bit purjolök
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk Maizena Majsstärkelse inte redning
  • 0,5 tsk Sambal Oelek
  • 1 tsk färsk ingefära
  • Rivet skal från ¼ citron
  • 1 msk Smör

Instruktioner
 

  • Skär upp kycklingen i lite mindre delar och kör den sedan med kniv i en matberedare i pulser tills den är hackad (se upp så den inte blir mos)
  • Finhacka vitlöken och salladslöken och blanda ned i kycklingen
  • Tillsätt salt, maizena, sambal oelek, ingefära och citronfärs och blanda samman.
  • Forma färsen till avlånga 12-12 avlånga rullar och stek dom i en stekpanna med smör i 3-4 minuter på varje sida. Ett serveringsförslag är att trä upp dom på träspett.

Filed Under: Recept Tagged With: Kyckling

Previous Post: « Hilles Daimtårta
Next Post: Boktips: Glutenfria Makens Kokbok »
  • Facebook
Loading Facebook Comments ...

No Trackbacks.

Primary Sidebar

Etiketter

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Italienskt bröd
  • Glutenfria Langos
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Pekanpaj
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)

Senaste inläggen

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Flapjacks
  • Skyddad: Glutenfri Palt
  • Glutenfria Langos
  • Rustikt lantbröd

Sök

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Populära inlägg och sidor

  • Glutenfri Napolitansk Pizza
  • Glutenfri Rice Krispies tårta
  • Bästa glutenfria hamburgerbrödet!
  • Kalljästa frukostfrallor
  • Italienskt bröd
  • Glutenfria Langos
  • Banankrabbelurer
  • Glutenfri Fish & Chips
  • Glutenfri Pekanpaj
  • Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)

Taggar

Boktips Brunch Bröd Budget Celiaki Efterrätt Europeiskt Fest Fisk Friterat Frukost Glutenfritt Godis Husman Husmanskost Italienskt Jul Kakor Kalljäst Kallskuret Kams Kyckling Kött Langos LCHF Lunch Lyxigt Marknadsmat Marmelad Middag Paj Palt Pasta Pizza Pålägg Rustikt Snabbmat Snabbt och Smidigt Soppa Surdeg Svensk mat Tillbehör Traditionellt Varmrätt Vegetariskt

Footer

Copyright © 2025 Glutenfria Maken on the Foodie Pro Theme