Kyckling i gräddig tomatsås

Kyckling i gräddig tomatsås
Write a review
Print
Ingredienser
  1. 800gr kycklingfiléer
  2. 0,5dl Rapsolja
  3. 2msk Smör
  4. 1dl Sesamfrön
  5. 2dl Passerade tomater
  6. 3dl grädde
  7. 0,5dl tomatpuré
  8. 1,5dl finhackad ruccola
  9. 1,4dl finhackad persilja
Instruktioner
  1. Ta fram två stekpannor. Hetta upp rapsoljan och smöret i en stor stekpanna.
  2. Skär kycklingfiléerna på längden, ca 4-5 långa bitar per filé.
  3. Stek dessa på hög värme tills de fått fin färg.
  4. Under tiden filéerna steks, hetta upp den andra pannan och torrosta sesamfröna i denna
  5. Hacka persiljan och ruccolan fint.
  6. När kycklingen är genomstekt så salta och peppra efter smak
  7. Tillsätt passerade tomater, grädde och tomatpuré.
  8. Rör runt och låt småputtra ett par minuter
  9. Tillsätt sesamfröna, persiljan och ruccolan.
  10. Servera med t.ex. ris eller blomkålsris
Glutenfria Maken http://glutenfriamaken.se/
Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *