Köttfärsgratäng (LCHF & Glutenfri)

Det här har blivit lite av vår favorit här hemma numera! Otroligt enkel att göra och sanslöst god, bli inte lurad av namnet gratäng… det är mer en lasagnette eftersom den innehåller pasta!
Beroende på hur stark du vill ha den så kan det justeras med mängden Jalapeño, jag tar t.ex. mycket mer än vad +Susanne Isaksson gör på sin halva!

Köttfärsgratäng
LCHF & Glutenfri
Write a review
Print
Ingredienser
  1. 1 sats färsk pasta (antingen glutenfri eller enligt LCHF receptet)
  2. 600 gram köttfärs
  3. 1 pkt krossade tomater
  4. 3 vitlöksklyftor
  5. 200 gr creme fraiche
  6. Tacokrydda, efter smak (Gärna egen)
  7. salt
Gratinering
  1. 200 gram creme fraiche
  2. jalapenos
  3. 200 gram stark ost
Instruktioner
  1. Gör pastan enligt instruktionerna.
  2. Bryn köttfärsen, tillsätt övriga ingredienser och låt koka i ca 10 min.
  3. Blanda köttfärsen med pastan, häll över ett paket creme fraiche och jalapenos efter smak
  4. Lägg osten över och grädda i ugn, 250 grader tills osten har smält och fått färg ca 10 min.
Anteckningar
  1. Recept på pasta finns på bloggen med.
Glutenfria Maken http://glutenfriamaken.se/
Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *