Glutenfria Cookies

Ingredienser
  • 200gr Margarin
  • 3dl Florsocker
  • 1,5dl Strösocker
  • 2st Ägg
  • 300gr Mjölmix
  • 1msk Kakao
  • 1tsk Bakpulver
  • 3dl Jordnötter
  • 100gr Blockchoklad


Instruktioner
  1. Hacka choklad och jordnötter i rätt så stora bitar och lägg dessa åt sidan.
  2. Vispa Smör, Florsocker och Strösocker vitt och pösigt. Blanda i ägget och vispa till en jämn smet.
  3. Blanda samman mjölmix, kakao och bakpulver och vänd ned detta i smeten tilsammans med nöt & choklad hacket.
  4. Blanda om väl.
  5. Klicka ut smeten på bakplåtspapper
  6. Grädda i 200° i ca. 8 minuter per plåt.
  7. Låt sedan kakorna svalna på galler.

Smaklig Måltid
Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *