Glutenfri Fläskpannkaka


Ingredienser

  • 1-2 pkt bacon i tärningar
  • Lite margarin eller smör
  • 2 dl glutenfri mjölmix
  • 0,5 dl Maizena majsstärkelse
  • 6 dl mjölk
  • 4 medelstora ägg
  • Lite salt

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225ºc.
  2. Lägg bacontärningarna i långpannan tillsammans med lite margarin eller smör och placera i mitten av ugnen medan du gör smeten.
  3. Blanda glutenfri brödmix, Majsstärkelse och mjölken i en kastrull.
  4. Låt smeten sjuda på lagom värme ett par minuter- passa noga och rör mycket.
  5. Vispa ihop äggen i en bunke.
  6. Tillsätt äggen till mjölsmeten och häll blandningen över baconbitarna.
  7. Ställ in i mitten av ugnen. Grädda 25-30 minuter eller tills smeten stelnat.

Smaklig Måltid

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *