Fetaostbiffar med ColeSlaw

 

Fetaostbiffar

Ingredienser

  • 400g Nötfärs
  • 50g Fetaost
  • ½ Gul lök
  • 1-2st Vitlöksklyftor
  • Färska kryddor
  • Salt & Peppar

Instruktioner

  1. Smula fetan i lagom stora bitar
  2. Blanda samman med färsen och övriga ingredienser
  3. Forma till fyra större biffar
  4. Stek biffarna på mellanvärme tills de är färdiga.
  5. Servera med coleslaw eller pommes.
     

Coleslaw

Ingredienser

  • 1dl Majonäs
  • 1dl Creme Fraiche
  • 1msk Fransk Senap
  • Pressad Citron
  • Svartpeppar
  • 1st Gul eller Röd lök
  • ca5dl Finstrimlad vitkål

Instruktioner

  1. Blanda samman Majonäs, Creme Fraiche och senap i en stor bunke.
  2. Hacka löken och rör ned den i röran
  3. Ansa kålen och hyvla så tunna skrivor som möjligt med en osthyvel
  4. Blanda ned kålen och smaka av med citronsaft och nymald svartpeppar.
Du kan även variera den med att blanda i andra grönsaker eller testa med chili för en lite hetare variant.
 
Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *