Färsk pastalåda (Glutenfri)

Ingredienser

  • 1 st Färsk Pastadeg
  • 2 pkt Bacon
  • 5 dl Matlagningsgrädde
  • 1 st Burk champinjoner (alternativt ca 100gr färska)
  • Valfri fyllning till pastan, ex. ost, skinka, kryddor, färskost osv.

Instruktioner

  1. Gör en sats med färsk pastadeg och gör fyllda pastakuddar av denna med valfri fyllning (vi körde med 3 sorters ost och rökt skinka)
  2. Koka pasta i 2-3 minuter i rikligt med saltat vatten.
  3. Lägg den kokta pastan i en ugnsform
  4. Stek bacon och champinjoner i en stekpanna
  5. Blanda ned baconen och champinjonerna med pastan.
  6. Häll över matlagningsgrädde och blanda om
  7. Salta och Peppra
  8. Sätt in i ugnen på 200º i ca. 10-15 minuter tills det puttrar och ser färdigt ut.

Smaklig Måltid!

Loading Facebook Comments ...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *